Friday, February 26, 2010

Dah Ada Blog Sendiri

Dicatat oleh: Sue Hanbal Jam: 11:40 PM
Salam semua... At last, Sue dah ada blog sendiri...Blog ini akan memaparkan aktiviti mem'baking' Sue yang mana merupakan minat Sue dari dulu...Sue memang dok ambik tempahan kek dan kapkek secara kecil-kecilan jer...Now dah ada blog ni rasanya bolehlah Sue meluaskan lagi 'Empayar' Sue kan? Cewahhhh...macam la biznes juta-juta kan? Tapi tak salah untuk asah dan pertajamkan lagi skill yang ada ni, betoi tak? Banyak pula coretan pertama kali ni kan? Apa-apapun Sue harap kehadiran blog ini dapat diterima semua....
Di bawah ni merupakan produk-produk yang pernah Sue hasilkan...So Enjoy!!!




0 komen:

Post a Comment

 
Gorgeous Beaches of Goa