Friday, March 05, 2010

Hantaran

Dicatat oleh: Sue Hanbal Jam: 6:58 AM
Ni tempahan daripada kawan my MIL. Katanya nak buat hantaran. Sue memang tak terima tempahan cupcake yang kurang daripada 9 biji tapi memandangkan kebetulan Sue nak bake cupcake untuk dihantar ke UiTM, so Sue terima jugak la tempahan ni. Kiranya menumpang laa... Lagipun kesian jugak kat makcik tu kan.

Photobucket

Pastu my SIL pulak call dari UiTM Arau bagitau kawannya nak tempah cupcake hantaran jugak 16 biji saiz L. Katanya nak kaler soft pink tapi takdak 'specific design'. Ikut idea Sue nak wat camna. So, inilah hasilnya.

Photobucket

0 komen:

Post a Comment

 
Gorgeous Beaches of Goa