Friday, March 05, 2010

Kek Pisang

Dicatat oleh: Sue Hanbal Jam: 6:27 AM
Last Friday, ada 'Farewell Party' tuk kawan Sue kat opis. Dia dinaikkan pangkat dan ditukarkan ke Jabatan lain. Jadi, sebagai tanda penghargaan, kami pun wat la makan-makan. Sue tatau nak bawak apa. Balik keja tu singgah kedai nak beli telur untuk baking cupcake nak hantar ke UiTM. Tengok ada pisang emas. Then terfikir dah lama tak buat kek pisang. So, beli la pisang tu. Malam tue after bake cupcake untuk UiTM, terus bancuh dan bakar kek pisang ni pulak.

Ni sebelum masuk oven.

Photobucket

Ni pulak lepas keluar dari oven.

Photobucket

Then, potong siap-siap sebelum masukkan ke dalam tupperware nak bawak ke opis.

Photobucket

0 komen:

Post a Comment

 
Gorgeous Beaches of Goa